marți, 1 aprilie 2008

Fun in the sun

De-aici începe totul:Da, în caz că n-ați recunoscut locul, e Piața Sfatului din Brașov:Ah, am uitat... și de-aici începe totul:A fost drăguț... Erau copii la vânătoare de porumbei. Unii fără pregătire profesională:Alții pregătiți metodic:

Rezultatele vorbesc de la sine...Apoi, în Poiana Brașov, plin de flori albastre, sau mov, nu știu ce să zic...
Pe bune, nu exagerez:Și, mă rog, ca să strice peisajul, niște "comercianți" au găsit cheia de a atrage clienții în combinația de marketing ideală:5 comentarii:

 1. de fapt de la 24-70 incepe totul ca sa fim corecti din punct de vedere istoric :)


  ca doar " a fost odata o tara care se numea Romanica si care era pe planeta Marte unde functionarii publici jecmeaneau oamenii cu preturi ridicole.... s.a.m.d" ( TM)

  @Dumi 2008, VA

  :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Acuma ... povestea continua și cu un filtru de polarizare circulară (mai ales când soarele strălucește așa de puternic), dar ... asta în episodul următor :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Mai bine nu incepea. Sau mai bine daca s-ar termina la filtru. Va fi un Dallas in toata regula ....
  Nu stiu de ce dracu toti IT-istii fac poze la flori, biserici, porumbei si evident poze cu campioana lui. Ciudat, ca nici flower-power nu sint , nici prea religiosi nici green peace nu mesteca.
  Numa Al de Sus stie.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu-i complicat. Să-l lăsăm pe "Cel de Sus" cu mistere mai profunde. Când începi să treci de la poze la fotografii și nu ai timp prea mult, exersezi pe ce îți intră în cadru. Nu se știe niciodată.

  Uite un alt IT-ist care face poze la flori, biserici, porumbei:

  http://danbordeanu.deviantart.com/art/black-sky-80782844

  RăspundețiȘtergere