duminică, 17 mai 2009

Different approaches




Puteți vedea și restul fotografiilor din cele două seri de la Clubul Țăranului aici.

O notă personală: concertul acustic mi-a plăcut mult mai mult decât cel de la Palatul Copiilor, chiar și pentru simplul motiv că atmosfera a fost mult mai caldă: artiștii erau în mijlocul mulțimii, publicul era aproape de ei, erau accesibili, aș zice, și nu undeva departe, pe o scenă.

5 comentarii:

  1. byron pe jos, priceless. chiar mă întrebam când aveai de gând să postezi pozele ;)) made my day (or does it count as night?)

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc că am întârziat puțin cu publicarea pe blogul meu. Ar fi trebuit să anunț cumva faptul că fotografiile erau de mult pe MySpace-ul trupei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. a doua si a patra sunt super! celelalte doua mi se par nitel cam incarcate. oricum, felicitarile mele, galeria e reusita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare foarte inspirat c-ai facut colaje de poze potrivite intre dansele, mai degraba decat poze individuale. M-am uitat cu placere la ele si parc-am simtit mai mult din atmosfera :)
    Da' poate e doar pt ca mi-ai povestit tu mai cu entuziasm despre concert :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte faine pozele. Imi place ca sunt clare, dar na, asa e cand ai camera profesionista. Congratz.

    A fost tare sa dau peste tine la concert si sa aflu ca ai blog. Smotocica mi-a dat link. Despre ce se mai intampla prin orasul nostru nu stiu daca sa te intreb ca de obicei ori nu se intampla nimic, ori lumea nu mai tine contactul cu el. Asa ca zi cum iti merge si ce mai faci? Ca n-am apucat sa vorbim prea multe.

    RăspundețiȘtergere