sâmbătă, 23 ianuarie 2010

byron Mojo

Primul concert byron pe anul ăsta. Cu forțe proaspete, în clubul Mojo. Adică fostul Backstage, care s-a rebranduit. Pe bune, nu mai țin minte cum arăta înainte, dar acum mi-a plăcut. Parcă mai mult spațiu, bere albă nefiltrată la bar, tot ce ți-ai putea dori.


Trupa byron s-a alăturat deja sloganului "Începem concertul cât mai aproape de ora scrisă pe afiș", așa că nu s-au lăsat prea mult așteptați, și totul a început în forță:




La tobe, Cristi Mateșan a avut lângă el mascota clubului, atrăgând astfel și mai mult atenția (dacă mai era nevoie).


A demonstrat că se descurcă bine chiar și cu un singur băț:


Ba, cred că s-ar descurca foarte bine și fără niciun băț:


Până și 6fingers s-a retras la o bere la umbră, sub clape, ca să nu fure atenția de la solo-ul colegului său de trupă:


Chiar la final, chiar sub ochii admiratorilor:


... distorsul de la chitara lui Dan a avut probleme. Însă, spectacolul trebuie să meargă înainte, și Dan a împrumutat chitara electrică a lui Costin pentru un 1-man "Lazy":


Nu e ca și cum Costin nu s-ar fi descurcat de minune cu ea. Privirile celor din public sunt elocvente. Și privirea lui Dan ar fi fost, dar e cu spatele:


Acestea fiind zise, vă invit la următorul concert, de data asta acustic, la Clubul Țăranului Român, sâmbătă, pe 30 ianuarie.

P.S. Trupa și-a făcut și un blog, în care găsiți istorioare foarte interesante despre drumurile anevoioase de la idee la lucrul sfârșit, și nu numai: www.byronmusic.ro/blog/

Un comentariu:

  1. Eu nu-s asa incintata de locatie: daca acum era mai mult spatiu, ma intreb cum a fost inainte :). In rest, insa, da... inclusiv ora de incepere (adica nu m-au asteptat :P).

    RăspundețiȘtergere